Spanać poskupeo u Leskovcu i Beogradu | Cene povrća

Spanać poskupeo u Leskovcu i Beogradu.

Na zelenoj pijaci Skadarlija isti asortiman i obim ponude povrća kao u proteklom periodu. Skuplje cene blitve, cvekle, karfiola, paradajza i šampinjona, a pojeftinili brokoli, rotkvice i spanać.

Na zelenoj pijaci u Leskovcu skuplje cene praziluka, a jeftiniji beli luk, pasulj beli Gradištanac, pasulj beli Tetovac i pasulj šareni.

Na pijačnim tezgama u Pančevu solidna ponuda i prodaja povrća. Skuplji su u odnosu na prethodni period brokoli, celer, krastavac salatar, paprika, peršun korenaš i zelen, a jeftiniji karfiol, kelj, beli krompir i šampinjoni.

Na kvantaškoj pijaci u Beogradu slaba ponuda povrtarskih kultura, a prodaja prosečna. Evidentirane jeftinije cene brokoli, paprike babure, paprike šilje, paradajza, patlidžana i tikvice. Poskupeli su celer, kelj, paškanat, peršun korenaš, praziluk, spanać, špargla i zelena salata.

Na kvantašu u Leskovcu mogli su se pazariti krastavac salatar, paradajz, paprika ljuta i šampinjoni. Zabeležene skuplje cene celera, kupusa i spanaća. Pojeftinjenje na kvantašu zabeleženo kod belog luka, pasulja belog Gradištanca i pasulja belog Tetovca.

Izvor: STIPS

Komentari