Ljute paprike skuplje širom Srbije | Cene povrća

Širom Srbije skuplje cene ljute paprike.

Na zelenoj pijaci Kalenić uobičajena ponuda povrća tokom proteklih sedam dana. Skuplje cene brokoli i krastavca salatara, jeftinije cene blitve, kelja i kelja pupčara.

U Loznici iste povrtarske kulture u ponudi kao i pre nedelju dana. Zabeleženo pojeftinjenje krompira, poskupele cene kupusa, paprika babure i paprike ljute.

Na pijačnim tezgama u Pirotu evidentirano poskupljenje cena paradajza. Jeftinija cena kupusa.

Cene blitve, krastavca, crnog luka i paprika babure pojeftinile su na zelenoj pijaci u Pančevu. Poskupela cena ljute paprike.

Na zelenoj pijaci u Leskovcu prošle nedelje mogli su se pazariti krastavac salatar, tikvice i paradajz. Jeftinije cene spanaća i krompira, poskupele cene crnog luka.

Na kvantaškoj pijaci u Beogradu ove nedelje zabeležen manji obim ponude povrća. Poskupele cene blitve, brokoli, karfiola, paradajza i zelene salate. Naspram ovog poskupljenja jeftinije cene kelja pupčara, patlidžana, rotkvice, šampinjona, spanaća i zeleni.

Na kvantašu u Leskovcu jeftinije cene krompira belog i crvenog, kupusa, luka crnog, rotkvice i spanaća, a poskupljenje zabeleženo kod cena krastavca salatara, karfiola, paprike ljute, paradajza i pasulja tetovca.

Izvor: STIPS

Komentari