Vesti – Evo kako je poljoprivredni portal Agromedia proslavio 1. rođendan!

Vesti – Evo kako je poljoprivredni portal Agromedia proslavio 1. rođendan!

Prošle godine, 5. oktobra, rodio se poljoprivredni portal Agromedia. To je bilo tako tiho i prirodno da ni mi sami nismo primetili u kom su tačno trenutku tekstovi postali vidljivi vama, a ne samo nama. Dočekali smo ga raširenih ruku i sa osmehom, a nijednog momenta nismo napravili pauzu u radu kako bismo to i proslavili kako je red – da „ocu“ pocepamo majicu, a da „majku“ počastimo poklonima.

S obzirom na to da ni sami nismo sigurni ko je tačno otac, a ko majka ovom našem Agromedia poljoprivrednom portalu, jer smo svi radili na njemu s puno pažnje i ljubavi, logično je da njegov prvi rođendan slavimo svi, i vi i mi, a da portal poklone koje bi inače dobio, podeli sa vama, vernim čitaocima.

Naime, u želji da nam čestitaju rođendan, naši prijatelji i partneri pripremili su prigodne poklone, a onda smo svi zajedno shvatili da slavljenici u stvari treba da budete vi i da su ti pokloni vama namenjeni! Darodavci su, po azbučnom redu, sledeći:

Rođendansko slavlje i darivanje na poljoprivrednom portalu i facebook stranici emisije „Svet poljoprivrede“ trajalo je 7 dana. Za to vreme organizovali smo 4 nagradne pitalice, a dobitnike je odredio sajt random.org.

Za prvu nagradnu pitalicu darodavac je bila kompanija „Agrimax“. Ona je 3 vreće hibrida Blast poklonila Vencislavu Jankoviću, a Vladimir Jovičić i Ljubiša Vasić dobili su po kapu i majicu.

Kompanija „Agrounik“, kao darodavac druge rođendanske nagradne pitalice, poklonila je 3 litra mikrobiološkog tečnog đubriva, stimulatora rasta – Slavol, Vojkanu Radovanoviću.
 

Dobitnici rođendanske pitalice @agromedia.rs

U okviru treće nagradne pitalice Institut za kukuruz Zemun Polje“ dodelio je Daliboru Simiću 3 vreće ZP hibrida 606, a kompanija „Galenika-Fitofarmacija“ Lavinezu Munteanu preparate Fertigal Humi Top, Fertigal CaB Organo i Fertigal Fero.

Poslednja nagradna pitalica nagradila je 3 žene. Prvi poklon, seme povrća, knjigu dr Iva Đinovića „Svet povrća, seme kukuruza i sadnice borovnice od kompanije „Superior Seeds“ dobila je Jelena Popović. Drugi poklon, proizvode Ecomeliorant – mineralni dodatak zemljištu i Ecozel od kompanije „I-Zeolit“ dobila je Vesna Aleksić. Treći poklon, po kesicu semena lubenice i kupusa, od kompanije „Syngenta“, dobila je Marina Momčilović.


Ovo je bio naš način da vam se zahvalimo što ste prepoznali naš rad i trud i ukazali nam poverenje. Zato ćemo se i ubuduće truditi da za vas pripremamo kako korisne informacije, savete stručnjaka, odgovore na vaša pitanja, tako i lepe i korisne poklone.

Čestitamo još jednom svim dobitnicima!
 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica