Da li biste bili spremni da ga probate? – KFC napravio pileći burger bez grama piletine!

Da li biste bili spremni da ga probate? – KFC napravio pileći burger bez grama piletine!

Lanac brze hrane KFC Malezija je lansirao svoj Zero Chicken Burger, pileći hamburger ali bez piletine. On je biljnog porekla i ima karakterističan ukus tajne recepture sačinjene od 11 billjaka i začina. Iz te kompanije koja je izgradila svetski imidž svojim proizvodima na bazi piletine, navode da ovaj pileći hamburger bez piletine ima puno proteina, vlakana, malo zasićenih masti i ne sadrži holesterol.

KFCFoto:Pixabay

Prema njihovim rečima ovo je ograničena ponuda da se udovolji rastućem apetitu sve većeg broja Maležana za novom raznolikošću i opcijama u ishrani. Pljeksavica bez mesa sačinjena je u saradnji sa čuvenim brendom za zamenu mesa Quorn i ima Halal sertifikat.

Ovaj proizvod sadrži tajni recept kompanije koji uključuje 11 biljaka i začina, prži se i prekriva rezanim sirom i zelenom salatom, preliva BBQ sosom (roštilj sosom) i majonezom a zatim stavlja u lepinju sa susamom.

„Poslednjih godina alternative proteinima bez mesa dobijaju na snazi i sve više ljudi se otvara alternativnim izvorima proteina. To je dovelo do stvaranja pljeskavice bez piletine koja ima nepogrešiv i zadovoljavajući ukus KFC proizvoda”, rekla je Evelin Ng, zamenica generalnog direktora za marketing KFC Malezija.

Izvor: Poultry World

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica