Održan 88. Međunarodni sajam poljoprivrede – Poseta manja nego prethodnih godina

Održan 88. Međunarodni sajam poljoprivrede – Poseta manja nego prethodnih godina

Nakon pauze od godinu dana, ovog septembra održan je 88. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Ove godine nije bio tako veliki broj posetilaca, kao prethodnih, što je očekivano zbog aktuelne situacije sa korona virusom.

Osim pandemije, ovogodišnji sajam je održan tokom neočekivano hladnih dana za septembar, što je takođe uticalo na posećenost.

Tako su sajmom zadovoljniji posetioci od izlagača. Kažu da se dolazak isplatio uprkos lošem vremenu i da uvek nauče i vide nešto novo. Zato im je drago da se ovogodišnji sajam održao, s obzirom na to da ga prethodne godine zbog prvih mera protiv korona virusa, nije uopšte bilo.

Sa druge strane, izlagači nisu tako zadovoljni. Posećenost je znatno manja nego prethodnih godina, a uzrok vide u pandemiji koja poslednjih nedelja ponovo uzima maha, ali i kišnim danima i sezoni radova.

Kako bi posetioci uživali u domaćim ukusima, svoje mesto na sajmu zauzeli su i ugostitelji. Međutim, kao i izlagači, nisu u potpunosti zadovoljni prometom – nadali su se većoj poseti na koju su navikli tokom prethodnih godina.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica