Sajam viskija „Whiskey Fair“ – Mikser House, Beograd

U Beogradu, u „Mikser House-u“, počinje sajam viskija “Whiskey Fair” na kojem će biti predstavljeno više od pedeset vrsta ovog pića uz sjajan program.

Viski @enotekapremier.rs 
 

Na dvodnevnom događaju, pored viskija, biće predstavljene zemlje u kojima se najčešće proizvodi ovo alhoholno piće. Pored neizbežnog zabavnog dela ovaj sajam imaće edukativni karakter, kroz upoznavanje publike sa svojevrsnom kulturom ovog čuvenog alkoholnog pića.

Whiskey Fair“ je jedinstvena prilika da pored degustacije posetioci čuju i neke zanimljivosti na temu ovog pića, probaju hranu koja u sebi sadrži viski, kao i tradicionalna jela zemalja iz kojih nam dolazi viski.

Škotski viski @bljesak.net 
 

U duhu tradicije koju vezujemo za viski, organizator se pobrinuo da posetiocima tokom trajanja sajma osmisli posebnu scenografiju koja će podsećati na čuveno doba prohibicije, gde će publici biti udobno, ali pre svega zabavno.

Svaki posetilac, uz kartu, dobija konzumaciju i poklon iznenađenja, a imaće priliku i da učestvuje u brojnim zabavnim aktivnostima: bilijar, berbernica, “black jack” ili polaroid.

Još jedan razlog da posetite “Whiskey Fair” jeste i humanitarni karakter ovog sajma – deo novca od prodaje žetona za bilijar i “black jack” doniraće se “Miksalištu”.

Broj telefona: 011/26-26-068