Zimnica od izrezbarenog povrća i voća – ,,Anina zimnica”

Zimnica od izrezbarenog povrća i voća – ,,Anina zimnica”

Ana Nikodijević iz sela Ovsište, pre nekoliko godina razmišljala je kako da doprinese kućnom budžetu svoje porodice. Odlučila je da uradi ono što najbolje zna, a to je da priprema pravu domaću autentičnu zimnicu koju je usput nazvala “Anina zimnica”.  

Njeni proizvodi iako su po sastavu slični ili isti kao i mnogi drugi ipak se na prvi pogled razlikuju. Krajem 2014. godine Ana je krenula u ovu avanturu, kada je izrezbarila prvu jabuku.

Ana je počela da rezbari povrće i voće koje stavlja u tegle i tako je postala prepoznatljiva na tržištu. Pored neobičnog izgleda, ona kombinuje i nestvarno lepe ukuse. Kombinuje gržđe, jabuku i druge voćke sa raznim povrćem i tako dobije nesvakidašnju teglu zimnice punu vitamina.

Kako kaže Ana njena zimnica je spoj tradicije i inovacije. Na njenim policama možete naći biljne sirupe, slatko, kompoti, džemovi, sokovi bez šećera i slane zimnice, koja se pravi po tradicionalnim receptima.

Mic po mic i za “Aninu zimnicu“ su se zainteresovali mnogi pa je posao krenuo. Danas Ana svoju  zimnicu proizvodi tokom cele godine i permanentno dopunjuje novim proizvodima koje sama osmišljava.

Dokaz za uspeh su joj preporuke i kupci koji se vraćaju svake godine. Kako kaže, nije joj bitna toliko količina koju proizvede, nego pre svega kvalitet, kako i na koji način i sa koliko truda je uložila u svaku teglicu.

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica