Slavite sa nama: 500. epizoda emisije „Svet poljoprivrede“

Slavite sa nama: 500. epizoda emisije „Svet poljoprivrede“

Za punih 10 godina, ili 499 nedelja za nama, u potrazi za novim i zanimljivim pričama putovali smo širom Srbije i često prelazili njene granice. Prešli smo više od 500.000 kilometara, posetili 2.000 sela i bili gosti na 10.000 imanja kako bismo vam približili sve lepote sveta poljoprivrede.

Sa vama smo dočekali oko 20.000 dobrih berbi, 1.000 uspešnih žetvi i 3.500 dana pratili smo plodove vašega rada. Ulazili smo u štale, obore, svinjce i ovčarnike, otkrivali male tajne velikih majstora. Probali smo najukusniju tucanu papriku iz Leskovca, najzdraviji sir iz Mačve, najljuću rakiju od autohtonih sorti dunje. Putovali smo čak u Holandiju da proverimo da li su njihove borovnice bolje od naših i na sever Nemačke da se upoznamo sa najmodernijim ratarima u Evropi.

Da bismo saznali pravi put do visokih i stabilnih prinosa, intervjuisali smo stručnjake, profesore sa fakulteta, predstavnike renomiranih kompanija, najbolje domaće, ali i strane poljoprivrednike i pitali ih za savete za bolju mesnatost i veću mlečnost stoke.
 

Dan polja krompira - ©Agromedia 

U želji da vam pomognemo da bolje zaradite, izveštavali smo sa stočnih i zelenih pijaca i poljoprivrednih sajmova. Razgovarali smo sa predstavnicima državnih i lokalnih vlasti o subvencijama u agraru.

Kako bi vam svakoga trenutka najvažnije informacije bile nadohvat ruke, za vas smo pokrenuli poljoprivredni portal. Da je on najčitaniji u Srbiji, dokazuje i veliki broj posetilaca i pratilaca na našoj Facebook stranici. Sve to govori da ste baš nas izabrali za partnera na putu do boljih prinosa i svih ovih godina bili uz nas.
 

Agromedia tim na terenu - ©Agromedia 

Zato danas zajedno slavimo 500. epizodu emisije „Svet poljoprivrede“ i unapred se radujemo novim poznanstvima, pričama i izazovima.

Hvala vam što rastete sa nama. 


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica