Poljoprivrednici u BiH su se uverili: OVI preparati čine ČUDA za PRINOS!

Poljoprivrednici u BiH su se uverili: OVI preparati čine ČUDA za PRINOS!

Svaki poljoprivrednik zna da je izbor kvalitetnih preparata ključan u proizvodnji bilo koje kulture. Preparati treba da pomognu biljkama da se lepo i pravilno razvijaju, da ih zaštite od štetočina, ali i da pozitivno utiču na kvalitet zemljišta. Poljoprivrednici iz Bosne i Hercegovine imali su priliku tokom proteklih 10 godina da isprobaju preparate kompanije Biofor System. Zanimalo nas je kakvi su utisci i rezultati primene ovih preparata.

Biofor System preparati osvajaju region

Dipl. inž. Branko Tadić, predstavnik kopanje Golić Trade iz Gradiške, objasnio nam je da ova firma uvozio Biofor preparate na teritoriju Bosne i Hercegovine već 10 godina. Kao inženjer koji je stalno na terenu, Branko je itekako imao priliku da se uveri u rezultate korišćenja ovih preparata.

,,Krenuli smo sa Biofor-om od 2014. godine i aktivno sam uključen u sve oglede na području Semberije, Podrinja i Tuzle. Vjerujte da ima rezultata izuzetno dobrih.

Samo je bitno da poljoprivredni proizvođač pokuša da vidi na svojoj parceli, da jedan dio ostavi netretiran, drugi dio da tretira, da bi se sam uvjerio u rezultate i da sam vidi povećanje prinosa korišćenjem Biofor proizvoda”, objašnjava Branko.

Biofor System preparati omiljeni kod poljoprivrednika iz BiH

Svi preparati kompanije Biofor System prisutni su na tržištu Bosne i Hercegovine. Međutim, u poslednjih par godina BioEho se posebno izdvojio, kao čisto folijarno đubrivo. Trenutno je on najprodavaniji proizvod u Semberiji.

Kako Branko objašnjava, ,,zadatak upravo nas inženjera u firmi Golić Trade je da pravilno pozicioniramo svaki proizvod. Kad pravilno pozicioniramo proizvod, rezultati su neizostavni. I sami poljoprivredni proizvođači se uvjerili u efikasnost Biofor proizvoda. A kako godine teku, sve je veća potražnja za Biofor System preparatima”, tvrdi naš sagovornik.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica