U celoj Srbiji prosečna ponuda voća za decembar | Cene voća

U celoj Srbiji prosečna ponuda voća za decembar | Cene voća

Cene voća i ponuda bile su slične prošlonedeljnim. U nastavku pogledajte koje voćke su poskupele, a koje izgubile na ceni.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/kO1NR3xWPVQ” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Ponuda voća se nije menjala u odnosu na prethodni period na Kalenić pijaci u Beogradu. Potražnja je bila malo lošija zbog hladnog vremena. Poskupeli su ananas i grožđe crno ostalo, dok su jeftiniji dunja i kruška Viljamovka.

Na zelenoj pijaci u Leskovcu došlo je do pada za cene voća mandarine i pomorandže. U Nišu je uočena prosečna ponuda jabuke, kruške, grožđa i južnog voća na kvantaškoj pijaci u ovom gradu. Jeftinija je u odnosu na prethodni period bila kruška ostala.

Bez značajnijih promena u ponudi i tražnji voća na kvantašu u Beogradu u poređenju sa prethodnim periodom. Skuplji su bili ananas i kivi, a jeftiniji grejpfrut.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica