Novembarske JAGODE na beogradskom kvantašu! | Cene voća

Novembarske JAGODE na beogradskom kvantašu! | Cene voća

Ponuda voća na pijacama je bila dobra tokom protekle sedmice, ali je prodaja bila slabija od očekivane. Posle dužeg perioda u ponudi se našla jagoda po ceni od 600 do 700 din/kg. Pogledajte sve cene voća.

Na zelenoj pijaci Skadarlija u Beogradu ponuda voća bila je slična prošlonedeljnoj. Skuplji su bili ananas, dunja i orah, dok su jeftiniji bili banana i grožđe crno ostalo.

U Leskovcu, na zelenoj pijaci je evidentirana prva ponuda nara po ceni od 200 din/kg i dunje po dominantnoj ceni od 90 din/kg.

Ponuda voća bila je dobra protekle sedmice i na zelenoj pijaci u Čačku. Cena jabuke sorte Ajdared bila je nešto viša u odnosu na prethodni period, pošto se mogla pazariti najčešće po ceni od 80 din/kg, Skuplja je bila kruška ostala ( 120 din/kg) i orah (900 din/kg).

Pored ponude jagode, beogradski kvantaš je obeležio i rast cena nara i mandarine, dok su jeftiniji bili kruška ostala i jabuka sorte Jonagold.

Na kvantašu u Leskovcu zabeležen je rast cene mandarine i jabuke ružičasti Delišes. Niže su bile cene banane, grejpfruta, kivija i pomorandže.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica