Slabija ponuda voća na beogradskom kvantašu | Cene voća

Slabija ponuda voća na beogradskom kvantašu | Cene voća

Cene voća se nisu drastićčno menjale ove sedmice u odnosu na prethodnu. Ipak, beogradski kvantaš beleži nešto slabiju ponudu. Pogledjate sve detalje u nastavku.

Ponuda voća se nije bitno menjala u odnosu na prošlu nedelju na zelenim pijacama u Beogradu. Rast cena zabeležen je kod banane i kruške ostale. Dok je pad bio kod mušmule, pomorandže, crnog grožđa Hamburg i ostalog.

Na zelenoj pijaci u Čačku ove sedmice je dobra ponuda voća. Jabuke su se prodavale po ceni od 70 do 80 dinara. Banana su mogle da se kupe po ceni od 120 do 140 dinara. Dok je orah koštao od 800 do 900 dinara za kilogram, a lešnik od 1000 do 1200 dinara. U ponudi je bilo crnog grožđa po ceni od 150 dinara, a belog od 200 do 250 dinara.

Na zelenoj pijaci u Leskovcu u odnosu na prethodnu nedelju imamo pad cena limuna i dalji pad cena mandarina. Cene su ostale na nivou prošlonedeljnih.

Slabija ponuda voća bila je na kvantašu u Beogradu u odnosu na prethodni period. Zabeležen je pad cena limuna, pomorandze, musmule i jagode.

U odnosu na prethodnu nedelju na kvantaškoj pijaci u Leskovcu imamo pad cena mandarina i dalji pad cene kivija i pomorandže.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica