Grožđe poskupelo, jabuka i limun jeftiniji | Cene voća

Grožđe poskupelo, jabuka i limun jeftiniji | Cene voća

Iako je beogradski kvantaš imao bolju ponudu voća ove nego prethodne sedmice – prodaja i dalje slaba. Pogledajte kako su se kretale cene.

Na zelenoj pijaci Skadarlija bila je znatno slabija ponuda breskve, nektarine i šljive. U odnosu na prethodnu sedmicu, skuplji su bili breskva, grožđe i šljiva. Dok su jeftinije cene bile na ananasu, limunu i naru.

Što se zelene pijace u Leksovcu tiče, zabeležen je rast cena banane, a jeftinije jabuke. U Loznici je bila raznolika ponuda voća i povrća na zelenoj pijaci. Zabeležen je rast cena oraha, suve šljive, a pad cena pojedinih sorti jabuke i limuna.

Na pijačnim tezgama u Čačku je dominirala ponuda grožđa, jabuke, kruške i južnog voća. Skuplje je u odnosu na prethodni period bilo grožđe.

Na kvantašu u Beogradu je ponuda bila bolja nego prethodne sedmice, ali prodaja slaba. Zabeležen je rast cena belog grožđa sorte Italija, belog grožđa ostalog, kruške i pomorandže.

U Leskovcu kvantaška cena grožđe bila je viša u odnosu na prethodni period uprkos dobroj ponudi. Poskupela je i banana dok je gjepfrut jeftiniji.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica