Vesti – Susreti proizvođača organske hrane u Selenči

Vesti – Susreti proizvođača organske hrane u Selenči

Međunarodni poslovni susreti „Agro organik B2B“ u mestu Selenča u Vojvodini ove godine održaće se 30. septembra, u okviru Foruma o organskoj proizvodnji. Sve proizvođače koji su zainteresovani za učešće Centar za organsku proizvodnju Selenča (COPS), Organik mreža i Evropska preduzetnička mreža (EEN) pozvali su da se prijave do 18. septembra.

Teme Međunarodnih poslovnih susreta biće proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organsko seme i sadni materijal, zaštita bilja u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema, ambalaža, obnovljive energije, primenjena nauka i istraživanja, inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima koji se finansiraju iz evropskih fondova.

Cilj ovih susreta, koji su prošle godine okupili 79 predstavnika iz osam zemalja, jeste da pomognu proizvođačima da lakše i brže dođu do domaćih i inostranih partnera.

Centar za organsku proizvodnju Selenča organizuje Forum uz podršku Pokrajinske vlade, a suorganizatori su Poljoprivredni univerzitet iz Nitre u Slovačkoj, Evropska preduzetnička mreža Srbije i preduzeće „Speskom konsalting“ iz Novog Sada.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica