Vesti – Anketa o agrarnim subvencijama u Rakovici

Vesti – Anketa o agrarnim subvencijama u Rakovici

Opština Rakovica u Beogradu pripremila je anketu za svoje poljoprivrednike. Svi koji žive u ovoj opštini mogu da navedu koju vrstu subvencija iz oblasti agrara bi želeli da im za sledeću godinu obezbedi nadležni Sekretarijat.

Anketa za poljoprivrednike u Rakovici traje od 20. septembra do 15. oktobra ove godine, a svi zainteresovani građani za nju, koji imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva na teritoriji Beograda, svoje predloge mogu da upute na imejl adresu [email protected]. Rezultati ankete će biti prosleđeni nadležnom Sekretarijatu koji sastavlja program subvencija za 2017. godinu.

Da podsetimo, do sada je Sekretarijat za privredu delio bespovratna sredstva za plastenike, košnice, opremu za pčelare, sisteme za navodnjavanje i protivgradne mreže.

U cilju promocije poljoprivredne proizvodnje, opština Rakovica organizovala je i tribinu pod nazivom “Registracija poljoprivrednih gazdinstava, podsticaji u poljoprivredi“. U okviru nje su eksperti iz nadležnih institucija govorili o prednostima registracije poljoprivrednog gazdinstva i podsticajima koji se na taj način mogu ostvariti, bilo od grada ili republike.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica