Održan jubilarni 10. EXPO kućni sajam kompanije Agromarket

Održan jubilarni 10. EXPO kućni sajam kompanije Agromarket

Od 20. do 23. februara, u hali 5 Beogradskog sajma, kompanija „Agromarket“ održala je jubilarni, 10. po redu, EXPO kućni sajam. Da je on odavno prerastao granice Srbije, dokazuje činjenica da ga je ove godine posetilo više od 3.000 poslovnih partnera i saradnika ove kompanije iz celog regiona, ali i iz mnogih država širom sveta. Naša ekipa obišla je ovogodišnji sajam u vreme kada su njegove kapije bile otvorene za „Agromarketove“ prijatelje i kupce iz Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnji „Agromarketov“ sajam nije mogao da ostavi ravnodušnim ni najzahtevnije posetioce. Domaćini kažu da su na broj izloženih artikala prestali da obraćaju pažnju još odavno, kada je on prešao cifru od 10.000.

Pogledajte kako je bilo na 9. Agromarketovom EXPO kućnom sajmu

Zato su sada odlučili da se posvete organizaciji korisnih stručnih predavanja o zaštiti i ishrani bilja i voćarskih kultura, kao i novinama u prodajnim programima brenda „Villager“ i mnogih drugih. Za najmodernije posetioce, „Agromarket“ je iskoristio sajam i kao odličnu priliku da predstavi svoj novi sajt, unapređenu verziju časopisa „Agrosvet“.

 

10. EXPO kućni sajam kompanije Agromarket - ©Agromedia 


„Agromarket“ je jedina kompanija u Srbiji koja je organizovala sopstveni sajam.
To pre svega znači da ona ima šta da ponudi, ali i da ima široku i veliku grupu korisnika, kupaca i poslovnih saradnika i partnera.

„Agromarket“ održao Dan polja u Beloj Crkvi

Kao pravi lideri u svom poslu, domaćini nisu krili zadovoljstvo i sreću zbog uspeha koje ostvaruju. Naprotiv, izgleda da su im 10 održanih sajmova dali još veću želju da dalje nastave krupnim i stabilnim koracima kompanije na koju ćemo svi biti ponosni.


Sagovornici:
Ivan Krošlak, stručna služba „Agromarket“
Dragan Đorđević, marketing služba „Agromarket“

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica