Mladi ste i želite da pokrenete posao u poljoprivredi? – Evo prilike!

Mladi ste i želite da pokrenete posao u poljoprivredi? – Evo prilike!

Mladi ste i želeli biste da pokrenete sopstveni posao u poljoprivredi, ali ne znate koji su prvi koraci do ostvarenja te ideje i šta bi trebalo dalje činiti. Poljoprivredni razvojni fond Fenomena (DAFF) pokrenuo je projekat „DAFF agrobiznis obuka za mlade“ za sve mlade ljude koji žele da započnu svoj biznis u poljoprivredi.

Ako ste mladi i želite da pokrenete posao u poljoprivredi ovo je prilika za vas - © Pixabay

DAFF agrobiznis start-ap za mlade je deo DAFF programa čiji je cilj uspostavljanje održivog modela za samozapošljavanje mladih u poljoprivredi, odnosno podsticanje preduzetništva za agrobiznis među mladima i doprinos preduzetničkom učenju za mlade koji se susreću sa dodatnim barijerama u zapošljavanju kroz specijalizovan neformalan program obuke. Mladima će na taj način biti pružena šansa za obuku, kao i za kasniju podršku od strane tog Fonda.

Svi zainteresovani mladi ljudi mogu se prijaviti na mejl [email protected]. Na ovaj mejl potrebno je da pošaljete vaše ime i prezime, koliko godina imate, broj telefona i grad ili selo u kome živite. Nakon toga će vam biti prosleđen formular za prijavu.

Rok za prijavu za učešće u start-ap obuci je 5. april. 2017. godine.

Više informacija potražite na FB stranici DAFF Udruženja.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica