Licitacija za državno zemljište i u Beogradu

Licitacija za državno zemljište i u Beogradu

Državno zemljište iz 14 beogradskih opština uskoro će biti dostupno poljoprivrednim proizvođačima. Rok za podnošenje prijava za učešće u licitaciji je 18. januar.

 

Licitacija za poljoprivredno zemljište u Beogradu - ©Pixabay

 
Sekretarijat za privredu grada Beograda objavio je poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada, prenosi B92.

Kako je navedeno na sajtu grada Beograda, reč je o zemljištu na području 14 gradskih opštinaBarajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Lazarevca, Mladenovca, Novog Beograda, Obrenovca, Palilule, Rakovice, Sopota, Surčina i Čukarice.

O terminima za obilazak zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje zainteresovani ponudjači se mogu informisati na sajtu grada Beograda ili u prostorijama gradskog Sekretarijata za privredu u ulici Kraljice Marije broj 1.

Pravo na učešće na licitaciji imaju sva fizička lica koja ispunjavaju uslove konkursa, a rok za podnošenje prijave je 18. januar do 15 sati.

U razmatranje će biti uzete sve prijave koje budu dostavljene na pisarnicu Gradske uprave grada Beograda, ali i prijave predate preporučenom poštom do navedenog roka. Nepotpune prijave i prijave koje zakasne, neće se uzeti u razmatranje.

Javno nadmetanje održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, na Trgu Nikole Pašića broj 6.


Dan i satnica javnog nadmetanja za sve opštine pojedinačno može se videti na sajtu grada Beograda.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica