Kamatna stopa na poljoprivredne kredite SAMO 2% do kraja juna kod „Hypo Alpe-Adria-Banke"!

Kamatna stopa na poljoprivredne kredite SAMO 2% do kraja juna kod „Hypo Alpe-Adria-Banke"!

Mislili ste da nije moguće dobiti nižu kamatnu stopu na poljoprivredne kredite nego što je to uobičajeno? E pa „Hypo Alpe-Adria-Bank” će vas razuveriti ukoliko je posetite do kraja juna!

 

 

S obzirom na to da poljoprivredne proizvođače vrlo interesuje kakvi su im krediti namenjeni tokom poljoprivredne sezone, jer to značajno utiče na njihovu proizvodnju, Agromedia je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu posetila „Hypo Alpe-Adria-Banku”. Tamo smo razgovarali sa Aleksandrom Milovanovićem koji nam je otkrio kakve su to posebne pogodnosti tokom Sajma poljoprivrede, ali i neposredno nakon te manifestacije, pripremili za poljoprivrednike.

Od njega smo saznali da je „Hypo Alpe-Adria-Bank”, u susret 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, za poljoprivredne proizvođače pripremila specijalne ponude, koje su, čini se, nesvakidašnje i zaista veoma upečatljive. Aleksandar Milovanović iz te banke naglašava da je njihova kamatna stopa povoljnija nego što je to uobičajeno!

„’Hypo banka’ je u susret 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, kao i svake godine, jer je tradicionalno izlagač na Sajmu, ove godine pripremila jednu specijalnu ponudu koja se odnosi na kredite sa rokom otplate od 2 do 3 godine. Kao što je već poznato, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine subvencioniše kredite sa rokom otplate do 3 godine, čija je kamatna stopa 3%.
 

Hypo Alpe-Adria-Banka na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu - @Agromedia

„’Hypo banka’ je ove godine, u susret Sajmu poljoprivrede odlučila da se praktično odrekne svoje zarade i za taj jedan deo, odnosno 1%, kamatna stopa je niža. Tako da je kamatna stopa na kredite sa rokom otplate od 2 do 3 godine svega 2%!“, ističe Milovanović.

Pored toga ‘Hypo banka’ je u dogovoru sa renomiranim prodavcima poljoprivredne mehanizacije, a navešću samo neke: ‘Agropanonka’, ‘Titan’, ‘Class’, odnosno ‘Almex‘ i tako dalje, obezbedila da poljoprivrednici mogu da dobiju ove kredite sa rokom otplate od 3 godine sa kamatnom stopom od 0% bez učešća ili sa učešćem 10 do 20%, zavisno od dogovora, i sa naknadom koja je svega 1% do 1,5%“, navodi Milovanović.


On dodaje: „Isto tako, u dogovoru sa dilerima poljoprivredne mehanizacije, obezbedili smo i kredite sa rokom otplate do 5 godina koji imaju izuzetno povoljne uslove.“

Sigurni smo da razlika od 1% , kada je reč o kamatnoj stopi, veoma utiče na snižavanje budžeta koji je potrebno izdvojiti za otplatu kredita, pa to još značajnijom čini informaciju da poljoprivrednici te posebne pogodnosti mogu da iskoriste još čitavih mesec dana nakon Sajma!

Mi smo našim klijentima obezbedili mogućnost da do kraja juna podnesu zahteve i kupe mehanizaciju praktično po sajamskim uslovima“, posebno naglašava Milovanović.


A postoje i novine koje će tek uslediti kada je reč o „Hypo Alpe-Adria-Banci”.

„Želim da najavim da će ‘Hypo Alpe-Adria-Bank’ tokom juna ili jula promeniti svoj naziv i vizuelni identitet i želim da naši klijenti znaju da se ništa drugo neće promeniti, osim tog vizuelnog izgleda i da će naš odnos prema klijentima i dalje ostati profesionalan i kakav treba da bude“, ističe Milovanović.
 


Mi smo našim klijentima obezbedili mogućnost da do kraja juna podnesu zahteve i kupe mehanizaciju praktično po sajamskim uslovima.

Za one koji možda ne znaju, nije na odmet pomenuti da „Hypo Alpe-Adria-Bank” u Srbiji posluje već 14 godina, da je prisutna u 26 gradova u zemlji i da ima ukupno 41 filijalu i ekspozituru. Ima centralu u Klagenfurtu u Austriji, predstavništva u još 4 zemlje u regionu i više od 1,2 miliona klijenata. To sigurno nije bez razloga.

 

Sagovornik: Aleksandar Milovanović, „Hypo Alpe-Adria-Bank”

 


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica