Da li imamo potencijala za proizvodnju biomase? – Podelite svoj stav

Da li imamo potencijala za proizvodnju biomase? – Podelite svoj stav

biomasa, trska, grancice

Ministarstvo rudarstva i energetike Republike Srbije sprovodi anketu u cilju određivanja potencijala za proizvodnju i korišćenje biogoriva i biotečnosti u Republici Srbiji. Ministarstvo aktivnosti u cilju određivanja potencijala za proizvodnju i korišćenje biogoriva i biotečnosti ostvaruje uz pomoć Projekta „Tehnička pomoć ministarstvu rudarstva i energetike za sprovođenje novog Zakona o energetici, Nacionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i Direktive o obnovljivim izvorima energije“.

Anketa se sprovodi popunjavanjem Upitnika. Potrebno je prilikom popunjavanja Upitnika obratiti posebnu pažnju na objašnjenja koja su data u Prilozima.

Zainteresovani poljoprivrednici treba da odgovore na anketu u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja ovog upitnika.

Za sve dodatne informacije ili objašnjenja koja se odnose na Upitnik, možete se obratiti na elektronsku adresu: [email protected], ili na telefon: 0638431339.

U nastavku možete preuzeti dokumenta:

Tehnička pomoć Ministarstvu rudarstva i energetike za sprovođenje novog Zakona o energetici, Nacionalnog akcionog plana za energetsku efikasnost i Direktive o obnovljivim izvorima energije.

Izvor: Subvencije.rs

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica