39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Pod sloganom „Uživajte na vreme“ od 23. do 26. februara 2017. godine biće održan 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu. Sajam turizma održaće se na Beogradskom sajmu u šest izložbenih hala.
 

Održava se 39. Međunarodni sajam turizma - © Beogradski sajam

Ovogodišnji Međunarodni sajam turizma okupiće najznačajnije turističke agencije, saveze i organizacije, hotele, turističke centre, vazduhoplovne kompanije, međunarodne tur-operatore sa svih kontinenata i posetiocima će premijerno ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i raskošnoj prirodi, predstavlja izazov za turiste

Na Sajmu će biti promovisani brojni festivali, manifestacije i važni događaji. Prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh učiniće da Sajam turizma bude podjednako privlačan i za poslovne posetioce i za najširu publiku.
 

Sajam turizma objediniće i 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE - © Agromedia

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA i 13. Sajam suvenira Posetite Srbiju”.

Radno vreme manifestacija: četvrtak, 23. februara, od 10 do 18h, u petak, 24. subota, 25. februara, od 10 do 19h i nedelja, 26. februara, od 10 do 17 h.

Više informacija o prijavi, izlagačima i pratećem programu možete pročitati na sajtu Beogradskog sajma.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica