Treći šumadijski FESTIVAL RAKIJE u Kragujevcu narednog vikenda

Treći šumadijski FESTIVAL RAKIJE u Kragujevcu narednog vikenda

Šumadijski festival rakije, treći po redu biće održan u subotu, 26. novembra u kragujevačkom Exclusive event centru. Kako organizatori najavljuju, manifestacija će okupiti preko 40 izlagača iz cele Srbije.

Plakat manifestacije Šumadijski festival rakije pored pehara koji se dodeljuju pobednicima festivala

Posetioci su dobrodošli od 13 do 22 sata, a svečano otvaranje biće upriličeno u 14 časova. Osim predstavljanja proizvođača rakije, na ovoj manifestaciji biće dodeljene i nagrade onima koji su učestvovali na nedavnom šumadijskom ocenjivanju ovog pića.

“Među izlagačima će se naći neke od napoznatijih destilerija iz cele Srbije, ukupno preko 40 izlagača. Biće predstavnika domaćina, Asocijacije „Šumadijska rakija“, ali će se u izlagačkom programu naći i rakije Zapadne Srbije, predstavnici Župe Aleksandrovačke, destilerije iz Vojvodine, Istočne i Zapadne Srbije”, najavljuju organizatori.

Cena ulaznice je 500 dinara, degustacione čašice će moći da se iznajme uz kauciju. Uz kupljenu ulaznicu, svaki posetilac će biti u prilici da oceni najbolje rakije Festivala, a najsrećnije među njima očekuju i vredne nagrade.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica