Emisija “Svet poljoprivrede” | Epizoda 877.

Emisija “Svet poljoprivrede” | Epizoda 877.

U malom vojvođanskom selu Margita, domaćinstvo Pasula kupilo je novi kombajn Claas Evion 430, kojeg su nazvali “AVION”. Ovaj događaj predstavlja prekretnicu za njihovo domaćistvo i čino posao na njivi bude mnogo lakši.

Upoznajte Ljubišu Anđelkovića iz Vrmdže, uspešnog proizvođača kozjeg sira, čiji proizvodi brzo nestaju sa polica zahvaljujući vernim mušterijama.

Selo Stajkovce je poznato po povrtarstvu, a Suzana Lukić, koja obožava svoj posao na njivi, a rad pod suncem i vožnja traktora za nju je odmor koji ne bi menjala odlaskom na more.

Ivana Janković iz Miloševa koristi potpuno prirodne metode zaštite biljaka u svom plasteniku, bez pesticida. Saznajte kako metoda zaštite predatorima funkcioniše.

Porodica Josimović poželela je da zimske dane popuni brigom o konjima. Počeli su sa običnim radnim konjem, ali su ubrzo poželeli frizijske konje, iako su bili retki u Srbiji. Svog prvog konja uvezli su iz Holandije.

Bojan Mojsa podelio je sa nama svoje iskustvu u korišćenju Biiofor mikrobioloških đubriva.

U najnovijoj epizodi emisije “Svet poljoprivrede” vodimo vas u vojvođansko selo Margita i domaćinstvo Pasula, gde je upravo stigao novi kombajn. Vlasnici su mu iz milošte umesto Claas Evion 430, nadenuli ime “Avion”:

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica