Lep doček novog kombajna – Claas Tucano 320 stigao u Badovince

Lep doček novog kombajna – Claas Tucano 320 stigao u Badovince

U domaćinstvu porodice Bucalo iz Badovinaca ovih dana bilo je veselo, i to s razlogom. U njihovo dvorište kamion iz Almex-a dovezao je nov kombajn – marke Claas. Do sada su već imali iskustva sa Claasovim mašinama, a kao najbolji vozač pokazao se Miroslav Bucalo.

Miroslav je zadovoljan ovom investicijom. Iz prve upotrebe vidi da je kombajn udoban i lak za upravljanje. Uz to i pouzdan.

U proseku kombajn se u ovoj porodici na dnevnom nivou koristi i do 18h. Kako su atari ovog područja manji, ovaj model im daje prednost zbog lakog prolaska po užim putanjama.

Od najstarijeg pa do najmlađeg člana porodice Bucalo, svi od reda su zadovoljni. Zbog toga je i bio red, da kako kažu, proslave dugo iščekivanu mašinu.

“Od malena sam imao želju da vozim svoju mašinu”, kaže Siniša Bucalo.

Ovaj korak jedan je od onih koje Siniša čini kako bi zadržao svoje potomke u Badovincima i omogućio dobre uslove da nastave da se bave porodičnim poslom.

A da nova mašina daje bolje rezultate Siniša potvrđuje primerom koji se vidi u njihovom radu. Uz kvalitetnu mehanizaciju dolaze do veće efikasnosti na dnevnom nivou, samim tim i do uštede vremena.

Uz novu mašinu dolaze i zadovoljniji otkupljivači i dobro urađene njive.


Sagovornici: Miroslav Bucalo
Siniša Bucalo

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica