Skuplje cene belog luka | Cene povrća

Skuplje cene belog luka | Cene povrća

Skuplje cene belog luka.

Na zelenoj pijaci Kalenić u Beogradu ponuda povrća bila je bolja od prošlonedeljne kada se pogleda ponuda rotkvica, mladog luka i zelene salate. Ponuda karfiola iz uvoza išla je po ceni od 400 din/kg, skuplje su cene mladog krompira, tikvica i zelene salate.

Ove nedelje na zelenoj pijaci grada Leskovca viđene su promene cena krastavca salatara, u odnosu na prošli period je poskupeo zajedno sa ljutom paprikom i brokolijem.

Na pijačnim tezgama u Loznici bila je dobra ponuda uvoznog povrća. U ovoj nedelji pojeftinili su paradajz, tikvice, mladi kupus i krastavac salatar. Cene šargarepe, šampinjona i belog luka ponovo su poskupele.

Ove nedelje u Čačku kupci su nalazili jeftiniju ponudu krastavca salatara, rotkvice i spanaća, i skuplje cene belog luka i zelene salate.

Na kvantašu u Beogradu u prošloj nedelji bila je solidna prodaja povrća. Cene blitve, brokoli, cvekle, paprike, paradajza, patlidžana, praziluka, spanaća, zelene salate, zelja i kupusa skuplje su nego prošle nedelje. Kelj pupčar, mladi beli luk i tikvice su se nudili po jeftinijim cenama, kada se uporede sa prethodnim periodom.

Na kvantaškoj pijaci u Leskovcu zabeležene su jeftinije cene tikvica i uboičajena ponuda povrća.

Izvor: STIPS


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica