Pad cene krastavca i paradajza | Cene povrća

Pad cene krastavca i paradajza | Cene povrća

Na zelenim pijacama zabeležena je ponuda mladog krompira iz uvoza. Prodaja je bila na prosečnom nivou. 

 

Na pijaci Kalenić u Beogradu u ponudi je bilo mladog krompira iz uvoza. Skuplji su bili blitva, brokoli, karfiol i spanać, dok su jeftiniji bili
krastavac, paradajz, tikvica, zelje i patlidžan.

Na zelenoj pijaci u Pančevu je bila solidna ponuda i povrća. jeftiniji su bili od prethodne nedelje karfiol, blitva, kupus, beli luk, crni luk,peršun korenaš, zelen, zelena salata i šargarepa.

Solidna ponuda poljoprivrednih proizvoda evidentirana je na zelenoj pijaci u Pirotu. Prodaja je bila na prosečnom nivou. Zabeležen je pad cena karfiola, krastavca salatara, mladog kupusa, paradajza i spanaća.

U Leskovcu na kvantaškoj pijaci zabeležena je prodaja mladog kupusa. Evidentiran je pad cena kupusa, tikvice, zelene salate, brokole, krastavca salatara i spanaća.

Na kvantaškoj pijaci u Beogradu zabeležena je slaba  ponuda uvoznih povrtarskih kultura. Skuplji su bili karfiol, brokoli, paprika šilja, rotkvica i praziluk. Za razliku od njih niže su bile cene crnog luka, krastavca salatara kelja, kelja pupčar, mlado crnog luka, mladog kupusa, šargarepe, spanaća i tikvice.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica