Voćar mora da bude domaćin | Dragoljub Milovanović | AGRO PRIČE EP1

Voćar mora da bude domaćin | Dragoljub Milovanović | AGRO PRIČE EP1

Prateći trendove u savremenoj komunikaciji, odlučili smo da se vama, našoj dragoj publici, obratimo i na malo drugačiji način. Ubuduće ćete, osim na portalu i putem društvenih mreža, naše priče moći da čujete i vidite u novom formatu – kroz podkast AGRO PRIČE.

U prvoj epozodi podkasta AGRO PRIČE ugostili smo Dragoljuba Milovanovića, našeg dragog prijatelja i istinskog domaćina, koji je podelio sa vama svoju priču o tome kako biti uspešan voćar u Srbiji. Otkrio nam je zašto uspešan voćar mora da bude pravi domaćin, da li postoji voćarstvo iz hobija, zašto mnogi u Srbiji odustaju od voćarstva, kao i koliko sati mora da traje radni dan jednog voćara.

AGRO PRIČE više su od poljoprivrede. To su iskustva  koja inspirišu, mudrost i znanje izuzetnih ljudi koje ćete i vi moći da  čujete. To su priče o greškama na kojima se uči, o snazi volje, o  ljubavi prema svom poslu, o filozofiji života.

Među gostima ćete videti vredne, uspešne i zanimljive ljude – naše drage prijatelje, uspešne preduzetnike, a iznad svega domaćine. Ljude sa vizijom koji će  vas informisati, zabaviti, zaintrigirati, a pre svega nadahnuti.

Pratite podkast AGRO PRIČE na našem Spotify i Youtube kanalu i ne propustite da pogledate našu prvu epizodu.

Gledamo se, slušamo se, inspirišemo se…

Vaš AGROmedia tim.💚

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica