Stočarske izložbe, stručni skupovi i još mnogo toga vas čeka od 2. do 5. septembra

Stočarske izložbe, stručni skupovi i još mnogo toga vas čeka od 2. do 5. septembra

„Šumadijski sajam poljoprivrede“ – najveća jesenja smotra agrara, ove godine održava se u periodu od 02. do 05. septembra 2021. godine. Na ovoj manifestaciji sa 17 godina dugom tradicijom za četiri sajamska dana će se predstaviti preko sto izlagača iz oblasti poljoprivrede, a bogat prateći program smenjivaće se kako u Medija centru Šumadija sajma u vidu brojnih prezentacija, tematskih i stručnih skupova, tako i na centralnoj bini na platou ispred sajmišta u vidu kulturno – umetničkog programa.

Šumadijski sajam poljoprivredeFoto:Zoran Lazarević “Laki”

Ni ove godine neće izostati stočarske izložbe, pa će posetioce tako u vreme sajamskih dana sačekati izložbe konja, ovaca, svinja, krava, sitnih životinja a gradom će u čast tradicionalne manifestacije „Šumadijskog sajma poljoprivrede“ defilovati tradicionalna „Fijakerijada“. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova.

Prijatelj ovogodišnjeg Šumadijskog sajma poljoprivrede je kompanija „Jović servis i remont“, partner sajma „Dunav osiguranje“, dok su medijski sponzori „Radio-televizija Kragujevac“ i „Agro jug“.

Šumadija sajam vas poziva i očekuje!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica