Jesenja smotra iz svih oblasti agrara: Od 2. septembra počinje “17. Šumadijski sajam poljoprivrede“

Jesenja smotra iz svih oblasti agrara: Od 2. septembra počinje “17. Šumadijski sajam poljoprivrede“

Najveća jesenja smotra agrara i ove godine održava se u septembru mesecu. Tradicionalni “17. Šumadijski sajam poljoprivrede“ održaće se u periodu od 2. septembra i trajaće do 5. septembra na Šumadija sajmu, na kom će nastupiti brojni domaći izlagači iz svih oblasti poljoprivrede, od mehanizacije, opreme, stočne hrane, proizvoda od plastike, opreme za preradu voća, povrća, semenskog i sadnog materijala.

Šumadijski sajam poljoprivredeFoto:Zoran Lazarević “Laki”

Oni će se predstaviti kako na spoljašnjem izložbenom prostoru tako i u sajamskoj hali od 1.600 kvadrata koja je kompletno popunjena.

Početak sajma rezervisan je za prezentacije najnovije mehanizacije, opreme i alata za poljoprivredu.

Šumadija sajam_izlozba mehanizacijeFoto:Zoran Lazarević “Laki”

Ono što je sastavni deo ove manifestacije jeste bogat prateći program koji će uveličati ovu četvorodnevnu manifestaciju. Na sajmu će biti predstavljen kompletan program iz oblasti poljoprivrede kojim će biti zadovoljni svi posetioci, a čine ga organizovane izložbe sitnih životinja, svinja, ovaca, krava, konja, stručna predavanja i razna takmičenja.

Pripremljen je i bogat kulturno – umetnički program u okviru kojeg će nastupiti i mnoga Kulturno-umetnička društva, a takođe sajamske dane uveličaće i nastupi izvornih pevačkih grupa.

Šumadijski sajam poljoprivredeFoto:Zoran Lazarević “Laki”

Sajam poljoprivrede organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca .


Partner 17. Šumadijskog sajma poljoprivrede je Dunav osiguranje, medijski sponzori Radio-televizija Kragujevac i Agro Jug, a prijatelj ove velike manifestacije je kompanija “Jović – servis i remont” d.o.o. iz Bačke Palanke.

Za sve posetioce obezbeđeni su besplatan parking i ulaz.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica