Slabija ponuda šargarepe i krastavca kornišona | Cene povrća

Slabija ponuda šargarepe i krastavca kornišona | Cene povrća

Prethodne nedelje je na kvantašu u Beogradu bilo manje šargarepe i krastavca kornišona što je dovelo do rasta cene. A karfiol i zelena salata su jeftiniji. Pogledajte cene povrća na ostalim pijacama u Srbiji.

Na zelenoj pijaci u Loznici, ponuda povrća je bila solidna. Registrovan je rast cena boranije, celera, karfiola i patlidžana. Za razliku od njih jeftiniji su u odnosu na prethodnu sedmicu bili cvekla, krastavac salatar, crni luk, tikvice i zelena salata.

Na pijaci u Pančevu je bila solidna ponuda povrtarskih kultura. Skuplji su bili boranija, celer, paprika babura i tikvice. Za razliku od njih niže su bile cene karfiola, belog luka, paprike ljute, paprike šilje, zelene salate i šampinjona.

U ponudi povrtarskih kultura najzastupljenije su na kvantašu u Beogradu bili kupus, krompir, paprike, tikvice, krastavac salatar, zelen i cvekla. Slabija je bila ponuda šargarepe i krastavca kornišona u odnosu na prethodni period, što je dovelo do rasta cena ovih poljoprivrednih proizvoda. Skuplji su biili jos boranija, kupus, čeri paradajz, paradajz, pasulj sareni, persun korenaš, paškanat, rotkvice, tikvice i zelje. Za razliku od njih niže su bile cene blitve, karfiola, zeleni i zelene salate.

Leskovački kvantaš karakteriše dobra ponuda povrća. Registrovan je rast cena paprika šilja i tikvice. Za razliku od njih jeftiniji su u odnosu na prethodni period bili karfiol i krastavac kornišon.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica