Savetovanje mladih poljoprivrednika na Zlatiboru

Savetovanje mladih poljoprivrednika na Zlatiboru

U organizaciji Mreže mladih poljoprivrednika Srbije i saradnje sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Poljoprivrednim fakultetom u Zemunu, u kongresnom centru ”Romanija” na Zlatiboru, u periodu od 26. do 29. novembra 2018.godine održaće se Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije.

Savetovanje mladih poljoprivrednika © Mreža mladih poljoprivrednika Srbije

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije predstavlja stručno okupljanje mladih poljoprivrenika Republike Srbije i jedinstvenu priliku za razmenu informacija oaktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji kao i afirmaciju kadrova u oblasti poljoprivrede.

Najava © Mreža mladih poljoprivrednika Srbije

Cilj projekta

Opšti cilj projekta je podizanje nivoa informisanja mladih poljoprivrednika o povećanju efikasnosti proizvodnje, upućivanje mladih na važnost ruralnog razvoja, kao i edukacija mladih o aktuelnostima i inovacijama u poljoprivredi. Projekat će omogućiti direktnu komunikaciju mladih poljoprivrednika i predstavnika državnih institucija, udruženja i kompanija izoblasti poljoprivrede.

Zašto je ovaj projekat važan?

Mladi ljudi su veoma važni za ravoj moderne i konkurentne poljoprivrede, pre svega jer su spremni da investiraju u inoviranje sredstava za rad i time doprinesu povećanju produktivnostii profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje, takođe imaju interesovanja da modernizuju i unaprede svoju poljoprivrednu proizvodnju, ali često su neinformisani ili su im sredstva pomoći nepoznanica.

Realizacijom ovog projekta, mladima na jednom mestu postaju dostupne sve informacije o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivredi Srbije.

Ko su učesnici projekta?

– Mladi poljoprivrednici

– Državne institucije


– Studenti poljoprivrednih fakulteta

– Kompanije i udruženja iz oblasti poljoprivrede

Prijave su obavezne a prijavnom formularu možete pristupiti klikom OVDE.


Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica