Pola decenije u službi poljoprivrede: AGROmedia portal proslavlja rođendan

Pola decenije u službi poljoprivrede: AGROmedia portal proslavlja rođendan

Rođendan je datum u godini kada se obeležava postojanje, ali i sumiraju učinci i dostignuća postignuta od prethodnih. Danas je rođendan AGROmedia portala, a naša slavljenička želja je da uvek, kao i do sada, budemo u službi poljoprivrednicima kroz brojne primenjive savete, korisne „priručnike“ i priče iskusnih proizvođača koji nesebično odaju svoje tajne uspeha. Naš cilj se od prvog rođendana nije menjao pa on ostaje i do narednih, a to je da uvek budemo na visini zadatka!

AGROmedia portal

Blizu 10 miliona čitalaca AGROmedia portala!

Iako se čini da je pola decenije „proletelo“ kao jedan dan, brojni tekstovi i naši sagovornici svedoče drugačije i podsećaju da je iza nas ne mali vremenski period. A još više na to nas podsećaju naši čitaoci čija brojka je od nastanka AGROmedia portala do danas dostigla blizu 10 miliona širom Srbije, država regiona ali i drugih zemalja.

Od našeg prvog teksta objavljenog na portalu, u narednih pet godina kroz hiljade članaka, reportaža i intervjua držali smo se cilja da proizvođače na najbolji mogući način pripremimo za poljoprivredne radove, bilo da je reč o proizvodnji paradajza, paprike, jabuke ili neke druge uzgojne kulture.

Nastavljamo sa korisnim savetima i inspirativnim pričama

Kao i do sada i u narednom periodu mogu se očekivati aktuelne i pravovremene informacije o setvi, žetvi, zaštiti biljnih kultura od bolesti i štetočina, korisne sugestije o ishrani vaših domaćih životinja i povećanju njihove produktivnosti, ali i saveti zlata vredni svim pčelarima zahvaljujući kojima će moći da zadovoljno čekaju vrcanje meda.

Pšenica

Organske proizvođače će na AGROmedia portalu uvek čekati recepti za prirodne preparate namenjene prihrani bilja i njihovoj odbrani od patogena koji su jednostavni za pripremu i ne zahtevaju puno truda i vremena. I dalje nećemo zanemarivati „zelene ljubimce“ bilo da su u otvorenom ili zatvorenom prostoru, te vlasnici istih mogu očekivati „sveže“ savete o gajenju sobnih i baštenskih ukrasnih biljaka.

Tu će i dalje biti priče mladih ljudi koji su odlučili da ostanu na selu ili gradsku sredinu zamene seoskom u želji da očuvaju tradiciju ali i okrenu se zdravijem životu. Sa mnogima od njih smo razgovarali i razgovaraćemo o starim zanatima i rukotvorinama koji čine okosnicu naše kulture i običaja.

I dalje ćemo pronalaziti uspešne proizvođače koji su odlučili da se okrenu preradi poljoprivrednih proizvoda i postanu „sami svoje gazde“, jer oni najbolje, iz prve ruke, mogu da udele korisne smernice.


Kiseli kupus

Još mnogo stručnjaka i proizvođača ima šta da kaže

Nastavićemo da svakoga dana donosimo servisne informacije bez kojih poljoprivredni proizvođači ne mogu – vremensku prognozu i kretanje cena.

Skoro 33 miliona otvorenih stranica sa našim sadržajem nam je dovoljan dokaz da radimo stvari kako treba, ali i motivacija da tako nastavimo. To ćemo i učiniti jer mnogo poljoprivrednih proizvođača od Subotice do Vranja čeka da ispriča svoju priču i nadahne ostale, a stručnjaci iz različitih oblasti agrara imaju šta da kažu na različite teme, a sve u cilju da poljoprivredna proizvodnja u našoj zemlji bude što berićetnija!


Tu smo i na Youtube platformi i na društvenim mrežama:

PRIJAVITE se na naš youtube kanal i  PRATITE emisiju Svet poljoprivrede: Agromedia

LAJKUJTE nas na Facebook stranici: Agromedia


ZAPRATITE nas na Instagram profilu: @agromediaportal

POGLEDAJTE šta tweetujemo na Twitter nalogu: @agromediaportal

 

Hvala vam što ste uz nas!

 

 

 

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica