Uz BIOFOR preparate od samog POČETKA, a rezultati će vas ODUŠEVITI!

Uz BIOFOR preparate od samog POČETKA, a rezultati će vas ODUŠEVITI!

Vladimir Lazarov iz Omoljice koristi preparate kompanije Biofor System od njihovog samog početka i pojavljivanja na tržištu. Prva ogledna polja kompanije Biofor System bila su upravo na Vladimirovim parcelama. Danas Lazarov na svim svojim parcelama pšenice i kukuruza koristi Biofor tehnologiju, sa svim pratećim preparatima, što nesumnjivo govori o rezultatima koji su tokom ove duge saradnje postignuti.

Da li ste na samom početku bili skeptični?

Vladimir nije ni na čas sumnjao u prednosti korišćenja Biofor tehnologije. Razlozi za to su, kako kaže naš sagovornik veoma jasni – komunikacija sa ljudima iz kompanije Biofor uvek je bila otvorena i iskrena, a od samog starta se videlo i da je priča itekako potkrepljena sa naučne strane.

,,Naravno, probate uvek na malim parcelama. Kada se uverite da to radi, onda idemo na celu površinu” kaže Lazarov.

Koji su najznačajniji rezultati koji se postižu uz Biofor preparate?

Korišćenjem preparata, poljoprivrednici mogu da postignu različite rezultate, kao što su zdraviji usevi, veći prinos, zemljište koje održava kvalitet itd. Pitali smo Vladimira kakve rezultate daje upotreba Biofor System preparata.

,,Nije prinos sve što treba gledati. Što se tiče Biofora, prinos se povećava, to je definitivno. Mi imamo problem sa unošenjem stajnjaka u zemlju, mi ga nemamo. Jedini način kako možemo da obogatimo zemlju je da upotrebom mikroorganizama probamo da to što vratimo zemlji, pokušamo da napravimo malo više humusa, odnosno makar da zaustavimo da ne propada.

To je jako bitna stvar. Ono što sam ja primetio upotrebom Biofora je da je moja zemlja rasteresitija, bolja. To se ne može uraditi preko noći, ali definitivno se smanjuju količine goriva po hektaru.

Prinosi su uvek dobri, ako ne i odlični”, tvrdi Lazarov.

Biofor System za održivo bavljenje poljoprivredom

Mi smo zemlju samo pozajmili od budućih generacija, tako da je održiva poljoprivreda zaista nešto čemu svaki poljoprivrednik treba da teži. Česta je situacija da, jureći što veće prinose, poljoprivrednici tokom intenzivne proizvodnje ne misle baš mnogo na zemljište.


Lazarov smatra da je upravo korišćenje Biofor tehnologije pravi način da se brine i o zemlji, da ona sutra ne postane jalova. U tom smislu, Vladimir ističe proizvod Bio Plug, koji je nebrojeno puta testirao, kako sa ljudima iz kompanije Biofor, tako i sam, i uverio se da preparat zaista radi posao 100%.

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica