Svet poljoprivrede Prodavnica

Uglavnom toplo vreme do četvrtka | Vremenska prognoza za naredne dane

Prvog dana vikenda u Srbiji najavljeno je promenljivo oblačno i malo svežije vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab i umeren severni i severozapadni vetar.

Prognozirana je najniža dnevna temperatura od 18 do 22, najviša od 29 do 33 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa ili bez padavina, sa verovatnoćom od 90%.

U nedelju vreme pretežno sunčano i toplo, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti sa ređim pojavama kiše i pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Prognozirana je najniža dnevna temperatura od 16 do 21, najviša od 31 do 34 stepeni.  Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa ili bez padavina, sa verovatnoćom od 80%.

Prvi dan naredne sedmice sunčan i topao, mogući lokalni razvoj oblačnosti u popodnevnim časovima, sa ređim pojavama kiše i pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniže dnevne temperature kretaće se u rasponu od 16 do 21, najviše od 31 do 35 stepeni.

Veoma sunčano i toplo vreme očekuje se sve do četvrtka. Potom je najavljeno promenljivo oblačno i nestabilno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima ili grmljavinom.

Izvor: RTS

Komentari