Svet poljoprivrede Prodavnica

Slede pretežno sunčani i topli dani | Vremenska prognoza za naredne dane

Prvog dana vikenda najavljeno je pretežno sunčano vreme. U popodnevnim časovima očekivan je lokalni razvoj oblačnosti, u planinskim predelima kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab i promenljiv vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 14 do 18, najviša od 28 do 31 stepen. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa ili bez padavina, sa verovatnoćom od 70%.

Drugog dana vikenda vreme pretežno sunčano i toplije. U popodnevnim časovima očekivan je lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u planinskim predelima kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab južni i jugoistočni vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 14 do 20, najviša od 30 do 34 stepena. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa ili bez padavina, sa verovatnoćom od 70% i na maksimalne dnevne temperature veće od 32 stepena, sa verovatnoćom od 90%.

Prvog dana naredne nedelje vreme pretežno sunčano i još toplije. Duvaće slab južni i jugoistočni vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 14 do 23, najviša od 32 do 36 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na maksimalne dnevne temperature veće od 32 stepena, sa verovatnoćom od 80%.

Tokom nedelje se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme. Mogući popodnevni kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom u planinskim predelima.

Izvor: RTS, AccuWeather

 

Komentari