Svet poljoprivrede Prodavnica

Promenljivo oblačno vreme do srede | Vremenska prognoza za naredne dane

Prvog dana vikenda najavljeno je oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U pojedinim mestima u popodnevnim časovima očekivane su nepogode sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren istočni i severoistočni vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 16 do 20, najviša od 27 do 32 stepena. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa gradom i količinom padavina većom od 20 litara po kvadratnom metru u periodu do 3h, sa verovatnoćom od 90%.

Drugog dana vikenda vreme promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, U pojedinim mestima u popodnevnim časovima očekivane su nepogode sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren severni  i severozapadni vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 16 do 20, najviša od 27 do 30 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa gradom i količinom padavina većom od 20 litara po kvadratnom metru u periodu do 3h, sa verovatnoćom od 90%.

Prvog dana naredne nedelje vreme promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U pojedinim mestima u popodnevnim časovima očekivane su nepogode sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren severni  i severozapadni vetar.

Najniža dnevna temperatura kretaće se u rasponu od 15 do 20, najviša od 26 do 29 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na lokalnu pojavu grmljavina sa gradom i količinom padavina većom od 20 litara po kvadratnom metru u periodu do 3h, sa verovatnoćom od 80%.

U utorak je najavljeno promenljivo oblačno vreme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od srede se očekuje pretežno sunčano vreme.

Izvor: RTS, AccuWeather

 

Komentari