Šta je najvažnije da znate?

Dostavu obavlja kurirska služba D Express. Potrebno je 3-5 radnih dana da vaša narudžbina bude dostavljena na vašu adresu.

Minimalna vrednost porudžbine je 500,00 din (bez uključenih troškova dostave).

Plaćanje možete izvršiti u gotovini po dostavi naružbine.

Cena dostave zavisi od težine pošiljke, a obračunava se po važećem cenovniku D Express kurirske službe. Pogledajte u nastavku tabelarni prikaz cena dostave.

RB

MASA pošiljke (kg)

CENA DOSTAVE SA PDV

1

do 0.5 kg

300.00

2

0,5 – 1 kg

360.00

3

1,01 – 2 kg

400.00

4

2,01 – 5 kg

550.00

5

5,01 – 10 kg

690.00

6

10,01 – 20 kg

990.00

7

20,01 – 30 kg

1,200.00

8

30,01 –  50 kg

1,560.00

Za sve pošiljke mase preko 50 kg, svaki naredni kilogram se naplaćuje dodatnih 25 dinara bez PDV-a, odnosno 30 dinara sa PDV-om.

Opšti uslovi

  1. Nakon prijema porudžbine na Agromedia.rs, kontaktiraćemo kupca ili poslati odgovarajući predračun.
  2. Agromedia d.o.o. kao prodavac se obavezuje da naručenu robu isporuči ispravnu i u predviđenom roku.
  3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
  4. Sve eventualne promene do kojih dođe (osim izmena u vezi sa isporukom) ne odnose se na potvrđene porudžbine.

Vaš nalog na Agromedia.rs prodavnici

Proces kupovine na sajtu Agromedia.rs možete završiti:

  1. kreirajući svoj nalog
  2. bez kreiranja naloga. 

Ukoliko kreirate nalog na našem portalu, sačuvaćemo podatke o vašim započetim porudžbinama i imaćete uvid u sve prethodno poslate porudžbenice.

Pregled sadržaja prodavnice

Stranice prodavnice portala Agromedia.rs i sadržaj možete posećivati u privatne svrhe, bez ikakvih naknada za korišćenje. Agromedia d.o.o. ne snosi odgovornost za različite troškove interneta, telefona ili druge troškove do kojih može doći u toku porudžbine ili pregleda naše web stranica.

Kada napravite narudžbinu na portalu Agromedia, na mail će vam stići potvrda o prijemu porudžbine. 

Ukoliko se desi da Agromedia.rs ne može da vam isporuči poručeni proizvod, obavestićemo vas kako biste kako biste odabrali zamenski proizvod ili eventualno otkazali narudžbinu.

Sve cene u prodavnici na portalu Agromedia.rs su izražene u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja zamolićemo Vas da nas kontaktirajte na e-mail: prodavnica@agromedia.rs ili na tel. 064 162 73 53, tokom radne nedelje, od ponedeljka do petka, od  9.00 do 17.00 časova.

Ukoliko se utvrdi da je došlo do zloupotrebe Agromedia platforme, ili da su podaci u porudžbini netačni ili nepotpuni, može doći do otkazivanja narudžbine.

Plaćanje

Naručene proizvode možete platiti gotovinski, predstavniku kurirske službe D Express. Pre isporuke kontaktiraćemo Vas telefonom radi potvrde porudžbine.

                       

Dostava

U ovom trenutku, robu koju naručite dostavljamo samo na teritoriji Republike Srbije.

D Express donosi naručenu robu na adresu navedenu u porudžbenici i to u roku od 3-5 radnih dana od datuma narudžbine. Porudžbine koje budu evidentirane posle 13:00 časova obradićemo sledećeg radnog dana.

Kurirska služba D Express dostavu vrši dva puta. Prvi pokušaj je praćen izveštajem o prispeću pošiljke koji kurir ostavlja na adresi primaoca. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu. Ukoliko se pošiljka ne isporuči u tom roku, pošiljka će biti vraćena pošiljaocu.

U slučaju da ne primite robu ili obaveštenje o očekivanom vremenu za dostavljanje pošiljke, molimo Vas da nas o tome obavestite u što kraćem roku, kako bismo preduzeli neophodne radnje za pronalaženje pošiljke ili kako bi bila poslala zamenska pošiljka.

Ispravnost robe I pošiljke I reklamacije i povraćaj robe

Agromedia d.o.o. se obavezuje da će isporučiti proizvod koji je spakovan u originalnu ambalažu i odgovara specifikaciji navedenoj na sajtu www.agromedia.rs.

Roba koja se šalje kurirskom službom se pakuje tako da tokom uobičajene manipulacije ne zadobije oštećenja.

Potrebno je da u trenutku preuzimanja robe proverite dostavljeni paket i robu u njemu. Ukoliko ustanovite vidno oštećenje robe ili pakovanja, molimo Vas da to reklamirate predstavniku kurirske službe koji je dostavio robu. U slučaju vidljiviih spoljašnja oštećenja robe, kupac ima pravo da odbije preuzimanje dostavljene robe. 

Osim toga, potrebno je da uporedite vrstu i količinu dostavljenih proizvoda sa računom. U slučaju da nešto nedostaje ili je dostavljen pogrešan proizvod, molimo Vas da na licu mesta o tome obavestite predstavnika kurirske službe. 

Naglašavamo da imate u vidu da je provera ispravnosti pošiljke odgovornost kupca. Primalac i dostavljač na mestu preuzimanja pošiljke utvrđuju zapisnikom i svojim potpisom eventualne nedostatke. S tim u vezi, naknadne reklamacije nismo obavezni uvažiti.

Ukoliko proizvod odstupa od navedene specifikacije ili ima defekt koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe, kupac ima pravo na povraćaj robe. U tom slučaju, potrebno je da proizvod reklamirate i vratite u roku od 15 dana u originalnom pakovanju sa računom. U skladu sa prethodno navedenim, Agromedia d.o.o. će u najkraćem roku, o svom trošku dostaviti proizvode za koje se utvrdi da nedostaju u pošiljci ili su dostavljeni u sa defektom ili ćemo po izboru kupca, odobriti povraćaj novca. Garancija neće važiti ukoliko je nedostatak nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe. 

U slučaju da imate bilo kakav prigovor, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, zamolićemo Vas da nam pošaljete email na adresu prodavnica@agromedia.rs.

Pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu

U roku od 14 dana nakon preuzimanja robe u državinu, u skladu sa čl. 28., čl. 34. i čl. 35. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014) imate prvo otkazati narudžbinu i od nje odustati bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Tada ćemo proizvod preuzeti uz vraćanje novca ili ćemo ga zameniti za drugi proizvod, u skladu sa Vašim izborom. Robu ćemo preuzeti koristeći usluge kurirske službe D Express. Agromedia d.o.o snosi troškove prvog povraćaja i dodatnog slanja zamenjenih proizvoda, dok troškove sledećih povraćaja snosi kupac. Povraćaj novca, uključujući i iznos isporuke, izvršićemo najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili vaš zahtev za povraćaj i preuzeli vraćene proizvode u državinu.

U slučaju odustanka od ugovora zaključenog na daljinu i vraćanja jednog ili više proizvoda, potrebno je da nas kontaktirate na email: prodavnica@agromedia.rs .Kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku radi što brže realizacije vašeg zahteva.

Potrebno je da obratite pažnju na mogućnost umanjenja vrednosti robe i sume koja će biti vraćena ukoliko dođe do rukovanja robom na način koji nije adekvatan, te prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike robe.

Internet prodavnica

U kupoprodajnom odnosu koji se zasniva naručivanjem proizvoda na Internet prodavnici, prodavac je Agromedia d.o.o, dok je kupac punoletna i poslovno sposobna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu na sajtu Agromedia.rs, napravi narudžbinu i izvrši plaćanje na bilo koji od ponuđenih načina.

Kupac je odgovoran za tačnost i potpunost podataka koje ostavi prilikom popunjavanja porudžbenice tj čina kupovine.

Pravljenjem porudžbine proizvoda kupac prihvata uslove korišćenja i kupovine sa ove stranice.

Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja i kupovine, potrebno je da nam to dostavite u pisanom obliku pre prve porudžbine i to na e-mail: prodavnica@agromedia.rs ili na našu adresu.

U skladu sa čl. 28. i čl. 35. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS, br. 62/2014), imate pravo na odustanak od ugovora i možete ga ostvariti u roku i na način predviđen zakonom. O tome kako da jednostrano raskinute ugovor ili napravite reklamaciju na isporučeni proizvod, možete pročitati u prethodnom tekstu na ovoj stranici.

Agromedia d.o.o. zadržava pravo da porudžbinu odbaci te ne isporuči robu ako ustanovimo da je došlo do zloupotrebe naše web stranice ili da su podaci na narudžbi nepotpuni ili netačni.

Ni na koji način, Agromedia doo ne snosi troškove koje imate koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama (npr troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica).

Agromedia d.o.o. zadržava pravo na izmenu ovih uslova. Sve promene objavićemo na ovim web stranicama.