Direktna Banka

Adresa: Kralja Petra 26, Kragujevac

E-mail:

Telefon: 011/333-60-00

Sajt: www.direktnabanka.rs

Direktna Banka u Srbiji nastala je početkom 2016. godine kupovinom kragujevačke KBM banke od Nove kreditne banke Maribor (NKBM). Dodatno širenje i jačanje prodajne mreže kao i bolje pozicioniranje na bankarskom tržištu Srbije, obezbeđeno je kupovinom Findomestic banke početkom 2017. godine.

Direktna Banka - © Agromedia

Danas, objedinjena banka ima više od 400 zaposlenih i mrežu od 35 eskpozitura na nivou cele Srbije. Nastavlja sa krupnim koracima da osvaja tržište, što dokazuje i nedavno potpisan ugovor o preuzimanju Piraeus banke koje se očekuje tokom 2018. godine.

Direktna Banka teži da bude partner i čvrst oslonac svojim klijentima i podrži njihove potrebe, kroz različite specijalizovane bankarske proizvode, koji se konstantno usavršavaju.

Orijentisana ka uspešnoj poljoprivrednoj proizvodnji i razvoju agrarnih domaćinstava, svojim klijentima nudi niz pogodnosti u procesu kreditiranja. Agro krediti Direktne Banke omogućavaju poljoprivrednicima da jednostavnom i brzom procedurom obezbede sredstava neophodna za finansiranje proizvodnje.

U Direktnoj Banci odgovornost prema klijentima je na prvom mestu. 

Direktna Banka. Direktno sa Vama.