Agrounik

Adresa: Krnješevačka BB, Šimanovci

E-mail: agrounik1@gmail.com

Telefon: +381 22 48 19 81

Sajt: Agrounik

Agrounik se bavi naučno-istraživačkim radom u oblasti biotehnologije i proizvodnjom, distribucijom  i prodajom inovatinih mikrobioloskih đubriva I biostimulatora.

Agrounik laboratorija

Agrounik broji 12 registrovanih i sertifikovanih proizvoda koji se primenjuju kao biofertilizatori i kao inokulanti za pripremu silaže. Svi preparati su intelektualna svojina Agrounika i patentom su zaštićeni.

Proizvodi su namenjeni za organsku i konvencionalnu primenu u poljoprivrednoj proizvodnji. Jedan od naših najpoznatijih proizvoda je Slavol, organsko, tečno mikrobiološko đubrivo, koje se koristi kao stimulator rasta i sertifikovano je za primenu u organskoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Agrounik staklenik

Agrounik osim izvoza u sve granične zemlje, ima saradnju i sa Grčkom, a u toku je registracija naših proizvoda u Rusiji i Americi. Posedujemo sertifikate i dozvolu Ministarstva poljoprivrede Danske za uvoz naših proizvoda, što otvara mogućnosti proširenja izvoza i u ostale zemlje EU.

Distribucija proizvoda, kao i edukacija potrošača na teritoriji Srbije se obavlja preko distributivnih centara u Beogradu, Bečeju, Novom Sadu, Somboru, Zrenjaninu, Beloj Crkvi, Loznici, Smederevu, Čačku, Kruševcu.

Agrounik kompanija

Agrounik učestvuje u projektima Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj, Ministarstva poljoprivrede i Starproject -a Svetske banke, a sarađuje sa Poljoprivrednim fakultetima u zemlji i okruženju kao i sa brojnim poljoprivrednim stručnim službama u Srbiji.

Agrounik Slavol

Naši stručnjaci su u svakodnevnom kontaktu sa poljoprivrednim proizvođačima, prenose i primenjuju rezultate naučnog rada, vrše edukaciju i distribuciju proizvoda. Na taj način je ostavren moto ,,nauka od laboratorije do njive’’.

Uverite se da visina prinosa i kvalitet useva garantuje kvalitet naših proizvoda.

Proizvodi

 1. Slavol – organsko, mikrobiološko đubrivo za folijarnu prihranu ratarskih i povrtarskih kultura i cveća
 2. SLAVOL S – tretman semena ratarskih i povrtarskih kultura i ožiljavanje rezinica.
 3. SLAVOL VVL – mikrobiološko, organsko, tečno đubrivo za folijarnu prihranu voća i vinove loze i proizvodnju sadnog materijala.Slavol
 4. UNIKER – tečno mikrobiološko, organsko đubrivo – mobilizator hranljivih elemenata, za tretman zemljišta.
 5. Amiksol – tečno đubrivo sa aminokiselinama koje je sertifikovano za primenu u organskoj i tradicionalnoj proizvodnji.
 6. Slavol za soju – tretman semena soje.
 7. Rizol za grašak – mikrobiološko đubrivo za inokulaciju semena graška.
 8. Rizol za lucerku – mikrobiološko đubrivo za inokulaciju semena lucerke.
 9. Rizol za soju – mikrobiološko tečno đubrivo za inokulaciju semena soje.
 10. Flosal – tečno đubrivo, stimulator rasta, namenjeno za prihranjivanje.Agrounik biljka
 11. Silko – specijalizovani proizvod namenjen za pripremanje silaže. Silko se primenjuje za siliranje zrna kukuruza ili cele biljke kukuruza.
 12. Unistart – tečno mikrobiološko đubrivo
 13. Bistrol – za tretman otpadnih voda iz stočarskih farmi i septičkih jama.

 

Agrounik Katalog 2021.

Preuzmite pdf