Mladi preduzetnici, naučite sve o finansiranju biznisa

Konferencija „Fabrika Mladih Preduzetnika 2017” biće održana u subotu 2. decembra u hotelu „88 Rooms“ u Beogradu. Tom prilikom svi zainteresovani moći će, između ostalog, da steknu osnovna znanja i veštine o pokretanju i finansiranju ličnog biznisa.

Konferencija - © Centar za razvoj ideja

Svi prisutni će imati priliku da, kroz niz predavanja uspešnih preduzetnika i panel posvećen finansiranju biznisa, bliže upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat.

Prvi blok predavanja Ukusne preduzetničke priče“ posvećen je preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti gastronomije. Nakon toga, uslediće panel čiji je cilj da predstavi različite pristupe u finansiranju biznisa. Drugi blok predavanja rezervisan je za preduzetnike koji su odlučili da starim zanatima daju novi, moderni sjaj. Poslednji blok „Zelene biznis ideje“ posvećen je uspešnim poslovnim idejama koje se baziraju na ekološkim i održivim rešenjima.

Konferencija „Fabrika mladih preduzetnika“ održava se već treću godinu zaredom i predstavlja sastavni deo projekta „Fabrika mladih preduzetnika“ koji Centar za razvoj ideja sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta.
Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta.

Komentari