Vesti – Bavite se tradicionalnom proizvodnjom? Kompanija Natural Concept otkupljuje takve proizvode!

Vesti – Bavite se tradicionalnom proizvodnjom? Kompanija Natural Concept otkupljuje takve proizvode!

Ovaj poziv namenjen je isključivo proizvođačima koji se bave tradicionalnim, ekstenzivnim načinom poljoprivredne proizvodnje gde može doći do odstupanja u prinosima po jedinici površine u odnosu na konvencionalni pristup. Ova ponuda će vam olakšati prodaju proizvoda i osigurati zaradu i zato je pažljivo slušajte!
 

 

Da li znate da je kompanija Natural Concept iz Beograda zainteresovana za saradnju sa poljoprivrednim domaćinstvima koja se poljoprivredom bave na stari, tradicionalni način, onako kako se radilo pre 25-30 godina?

Da li znate da traže proizvođače koji se bave poljoprivredom bez intenzivne primene veštačkih đubriva i hemijskih preparata?

Da li znate kompanija Natural Concept zagovara princip da se životinje kreću slobodno u svom prirodnom okruženju i hrane na pašnjacima i livadama kada uslovi to dozvoljavaju?
 

Sa kompanijom Natural Concept možete kontaktirati na mail: [email protected].

Ako ste jedan od proizvođača koji se na taj način bavi poljoprivredom onda je sada vreme da se javite kompaniji Natural Concept jer žele da baš vama, ukoliko postanete njihov partner i kooperant, ponude realne otkupne cene!

Dakle, da ponovimo, traže se stare, autohtone sorte žitarica, voća, povrća, jer je osnovni princip kompanije Natural Concept zdrava hrana i zdravija ishrana!


Sa kompanijom Natural Concept možete kontaktirati na mail: [email protected].

Da živimo, radimo i hranimo se zdravo!

Pratite poljoprivredni portal Agromedia i prvi saznajte o otkupu!

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica