Održava se 6. Savetovanje voćara

Održava se 6. Savetovanje voćara

„Gruža 2017“ naziv je šestog po redu savetovanja voćara koje će biti održano u subotu, 28. januara, u svečanoj sali Siljevac, u mestu Ravni Gaj u okolini Kragujevca. Na ovom skupu posetioci će moći bolje da se upoznaju sa savremenom tehnologijom proizvodnje, ali i iskustvima voćara u ovoj grani poljoprivrede.
 

Savetovanje voćara

Predavači na savetovanju voćara biće iskusni stručnjaci iz Srbije i inostranstva. Oni će pokušati da prenesu svoja znanja iz oblasti savremene voćarske proizvodnje, navodnjavanja i prihrane voća, kao i voćarske mehanizacije, opreme i sredstava za zaštitu, berbu, čuvanje, klasiranje i pakovanje voća.

Učesnici skupa imaće priliku da saznaju praktična iskustva o proizvodnji jabuka, borovnica i šljiva u Srbiji i regionu. Saznaće i dosta novina o tehnikama bezbedne primene pesticida u integralnoj zaštiti jabuke i to uz pomoć savremene voćarske tehnologije, mehanizacije i opreme.

Glavni cilj ovog skupa je edukacija, razmena informacija i iskustava iz savremene voćarske proizvodnje u Srbiji i regionu, ali i podizanje kvaliteta voćarske proizvodnje, prateći trendove u EU i svetu.

Više informacija o kotizaciji i skupu možete pročitati OVDE

Komentari

E-KNJIGA

Vodič za uspešno gajenje borovnica